Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte mera


Det här kommer inte att vara skrivet i dikt
det här är ventilering

efter en sömnlös natt och ckk (kaffe kaka cigg)
håller jag på att kräkas
och att spy galla är det värsta jag vet
Inte en matbit på två dagar
för att jag ska få tillbaka mitt självförtroende och bli smal igen

Min psykolog säger att det enda
jag inte kan förlåta är svek
det är de personerna som hemsöker mig

Det är de som jag hatar med en sådan brinnande passion
räknas jag in i dem?
Har jag svikit mig själv?

Jag har blivit så rädd för kontakt att jag inte ens
klarar av att mina dataspelsgubbar har sex

Ändå är jag i ett förhållande
som aldrig har varit så kasst som nu

för att sådana ord som han slänger mot mig
skär rakt in i själen och förgör mig
det går att leva med med inte att glömma
och sådant gör att man drar sig undan

men jag har överlevt värre hjärtesorger
så det är bara att dygna en natt till

Jag ska supa bort mina problem
efter två år av depression klarar jag fortfarande inte
av att skriva något fint bara sorg

Ifall jag inte trodde på gud
skulle jag ta en fin liten kniv
och döda alla som svikit mig
och sedan ta mig själv som den perfekta sortin
på den perfekta kärlekshistorien
om Sandra




Fri vers av Citrusblomma
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-02 07:51



Bookmark and Share


  Anna*
Usch, så jobbigt! Må det bli en förändring snart så att du får ett lugnt och gott liv i stillhet.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma