Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Man bäddar...

Ifrån nunneklostret i Skara
får polis samtal, nå´n sa, stor fara
polis sa, vem ringer...
Är det Du Syster Inger...
-Nej, det är tjuven! Rädda mig bara!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt