Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hänger på orden!

En lärare ifrån Baku
sa till elev: -Om en mas nu du
startar tidning och
tevekanal för rock
vad blir det då? -Mas-media ju!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-02 12:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Se detta är precis min stil
att leva med blandad profil
skriva som en filosofisk tok
fastän tänka likt värsta bok
så kan man skapa sig en deal
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt