Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröd ros

 

Kärlekens flammande
eldiga tango
rusar
genom blodet

~~*~~

i
dina
honungssöta
kyssar

~~*~~

våra kroppar
möts

~~*~~

i
musikens pulserande
toner

~~*~~

fjäderlätta beröringar
och
förföriskt mjuka
läppar

~~*~~

viskar
kärleksljuva
ord
tills
vi glöder

~~*~~

slungas iväg

~~*~~

som
gnistrande
stjärnstoft
och
slingrande mjölkiga
färgridåer

~~*~~

likt
dansande regnbågar
över
midnattsblå 
himlavalven

~~*~~

tappar
vi
sansen

~~*~~

konturer suddas ut
i
glödgande vita
kaskader

~~*~~

när
jag blir din
för evigt

~~*~~

kärlekens
brännande lågor
i
en blodröd ros
och
själars
hemliga möte

~~*~~

men
natten blir
så svart

~~*~~

stjärnorna slocknar
och
rosen fäller
sina röda
tårar
när du går

~~*~~

min
längtans
blodröda ros
ropar 
efter dig

~~*~~

och våra
regnbågsmöten

~~*~~

hör
min saknads
ljuva plåga

~~*~~

och
låt våra 
honungssöta
njutningar
förföra
dig

~~*~~

ta mig med
på din
förtrollande
flygande matta

~~*~~

bland
glittrande
stjärnfall
och
glödande
himlar

~~*~~

tills
tiden står still
och
jag drunknar
i dina 
ögon

~~*~~

låt mig stanna
i din famn

~~*~~

för evigt
sammanslingrade
i
stjärnstoftsdans

~~*~~

och
du får
min rödaste
av karmosinrosor

~~*~~

och
honungsdoftande
nektar

~~*~~

med mitt hjärta
blödande
av
evig kärlek

~~*~~

min älskade

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 1066 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-11-03 03:05



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert berörande
Härlig dikt
2013-02-04

  Ninananonia VIP
Ljuvlig längtande poesi... så vackert utformad.. värmer i hjärtat.. pulserar av kärlek.. blodröd ros..
2011-11-03

  Suzy med punkterna
Som skönsång!
2011-11-03

  Linda CH VIP
Mycket vacker, vällustig och färgsprakande dikt med kärlekens röda symbol som grundpelare.
2011-11-03

  Diffusiaria
Vacker
2011-11-03

  Johan Bergstjärna VIP
Helt enkelt: Underbart!
2011-11-03

  sangel
Så skönt vackert livsbejakande och innerligt. Sinnligheten går nästan att ta på. Underbart
2011-11-03

  Ronny Berk
enn kärlekens lovsång, eldigt flammande i sin fjäderlätta beröring, bildens röda ros passar väl in i sammanhanget
2011-11-03

    Birgersdotter VIP
Vacker till toner av eldig musik
2011-11-03

  Mr Lindemann VIP
Mkt vacker och uttryck i själva formen som övertrumfar innehållet
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga