Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger blott: -What!

En nyfiken man från Laxå
hör om fruns besök hos doktorn då
att klä av sig sa han
behövs ej för att mätas minsann
ja, sa frun, det sa jag till doktorn också..




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 10:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Vi i östra götaland gillar denna Limericken, fastän vi över hövan inte gillar Limerickar till mans eller til lkvinns
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt