Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2008


Vägen Vi valde

Så mycket vackert vi hade kunnat se
men vi blundar
så mycket ljuv musik vi hade kunnat höra
men vi drar öronen åt oss

så mycket dofter
så mycket smaker
men vi har murat igen alla lufthål

istället är vi smaklösa
intoleranta
vi föraktar våra grannar
och baktalar våra barn

vi mattar alla färger
och dödar all nyans
vi täcker alla djup
och suddar ut alla mönster

kvar lämnas bara jord utan näring
det enda som hörs
är ekot av ett svunnet paradis
det enda som känns
är hettan från helvetet

det är vägen vi valde
och nu får vi svälja




Fri vers av Maromantic
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic