Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 2007


Till Min Far

jag vet att människan är svår
ibland säger och gör saker hon inte menar
ofta tar jag hänsyn till detta
ofta vet jag att avsikten inte är av ondo
speciellt då det rör sig om någon
av samma kött och blod

jag har aldrig ställt några orimliga krav
har alltid varit ödmjuk
och visat tålamod mot både nycker och utspel
allt jag velat är att vara älskad

så mycket jag har givit
så lite jag har fått
så ofta jag har försökt
och tålmodigt väntat

på att bli älskad

många gånger när det har smärtat
och ofta då det har gjort ont
har jag hållit tårarna tillbaka
istället blickat framåt
glömt och förlåtit
för en pojke ska inte gråta

många gånger har jag undrat
om det är mig det är fel på
många gånger studerat andras fäder
och undrat varför skillnaden är så stor
lika fort har jag glömt
lika fort förlåtit
för jag har respekterat dig

och allt jag velat är att vara älskad
älskad av dig




Fri vers av Maromantic
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic