Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November 2011


Tonerna blöder

Han spelade mot gryningen.
Han spelade för drömmar,
för kärlek, för brustna hjärtan,
för smärta, för hat,
toner vandrar i natten.
Han spelade för liv, för död,
för de som aldrig kunde höra.
Han spelade för sårbarhet, för lidande,
hans toner var blödande sår
som bildade mönster på ärrade kroppar,
blinda stapplande i mörker.




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe