Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur T sig kan te...

En kemist ifrån Zell am See
frågar en tös vad hon vet om DDT
hon svarade då
det är ju bara så
hon vet ej, hon dricker Ceylon te...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-03 13:37



Bookmark and Share


  ULJO
Som alltid välbalanserat med humor och värme.
2011-11-04

  Eva Langrath VIP
Ler gott :)
2011-11-03

  Eva Helene VIP
Fyndigt!
2011-11-03

    ej medlem längre
Ibland kan det vara skönt att vara ovetandes. Bra limerick!
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt