Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips till Mr Lindemann eller fler...

Limerickandet är som en mani
jag kan helt enkelt inte alls låta bli
det är, som en drog
som fastnat i min håg
Men ni, som hatar dem, gå bara förbi!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-03 14:13



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Du är bra Ewa; bara fortsätt. Olof
2011-12-23

  © anakreon VIP
Det är lätt att få mani på limerickar.
Tror jag...
Calle
2011-11-04

  Eva Langrath VIP
Fortsätt, fortsätt med dina roliga ord :)
2011-11-03

  Mr Lindemann VIP
Den här Limericken är ett undantaf från de övriga som är så ytliga och för stunde roande. Men jag tror att det var titeln på denna Limerick som gjorde det!
2011-11-03

    ej medlem längre
Du är Jättebra,
på att skriva limrickar
Sluta int' med det!

Kram, Ann
2011-11-03

    ADI Nehlin
klokt och fyndigt..sluta inte med limerickarna..Det är ju precis som du skriver möjligt att bara bläddra förbi
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt