Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spång över djupa vatten



på onåbara vägar

genom decennier

ropade du


vattensjuk mark


en dag

bottnade du


mitt letande efter dig

tog sin början




Fri vers av rebecca d
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-01-13 19:52



Bookmark and Share


  Propella
Du vet precis hur du ska formulera dig för att nå fram till läsaren...
2006-01-13

  Deva
Underbart formulerat om att söka sin sanning. Känner igen mig i dina ord.
2006-01-13

  Rachel Roth
härlig text, som bottnar....


så är det nog....någon ropar på oss
och när vi till slut berörs på djupet
känner sötman och allvaret
som är i vårt sanna väsen
börjar vårt letande....efter den
som ropat....och så småningom berört
2006-01-13

    ej medlem längre
Ja trots att jag inte själv förstår exakt vad texten handlar om
så gillar jag orden och raderna, speciellt:

en dag
bottnade du
mitt letande efter dig
tog sin början

2006-01-13

  Ingrid Nilsson
Fantastiskt;tycker mig höra ropet...
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d