Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret smälter

allt tystnar av sig självt
ingen ser igenom fönstren
vi målade svarta,
som hjärtats tyngsta börda
och innanför är ögonen blinda
tapeterna flagnar
och jag kan bara känna dammet omkring mig
dimbyar smälter mörkret
och allt blir stilla

solen bakom solen hugger himlen
med tve-eggade svärd,
itu
jag omhuldar döden
tills ångestens duvor blir för bleka att se
och allt är förbi mig




Prosa av Shush
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-03 21:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den rubriken, läser texten med dubbla känslor, dels mörkrets mörka smältor, dels den väl förda posein; uppskattas !
2011-12-17

  Nathalia
Väldigt vackert skrivet, med mycket mörker som tar tag i mig när jag läser dina ord.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Shush