Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av B Hellinger


fullbordan



att vara

just där du är

och ingen annan stans



att göra just det du gör

och inget annat




tyngd


liv




Fri vers av rebecca d
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-01-13 20:28



Bookmark and Share


  Propella
Det är så fantastiskt att följa dig i dina texter. Du överraskar varje gång.
2006-01-13

  Rachel Roth
det är väl detta vi önskar oss
och mot vilket vi söker
i all vår gärning och tanke....
2006-01-13

  kath
de här orden går rakt in ........ de talar så om livets sökande längtan efter enhet ................. tack
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d