Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstystnad

Ett glas med stenar vittnar om hans hårdhet som syns så tydligt igenom.
Ser du de vackra färgerna som vi vet är röda,

älskande.

Här ligger vi med stängda ögon en helt vanlig Söndagsmorgon,
tysta och högljudda.

Andetag mot andetag som möts i ett hej,
lämnar med en suck.

Hur förklarar man stormar i ett glas?
stenar som droppar över stängda ögon,
kysser hårdhänt och lämnar signatur i ansiktet.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-04 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand