Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intogs, betogs, numret slogs...

Den, som för mig
med sin text
till en annan planet
den mycket om mig vet
utan att jag det visste innan...

Den vet
att jag kommer att sitta
som klistrad för att läsa texten
från början till slut
även det att jag håller
andan hela tiden...

Att jag kan skratta
eller gråta när orden tar i
i mig, för de vänder in och ut på
gamla tankar och drämmer till
i mig med nya idéer, som jag
inte alls haft en aning om innan...

Och den vet att så fort jag har läst klart
slänger jag mig på telefonen och ringer
upp den, som skrivit texten...

Och det gör jag nu, jag slår 535388
jag hör att luren lyfts någon andas
och säger: -Jaha, vad tyckte du Ewa...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-04 14:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Levande beskrivning om att låta sig beröras av andras ord.
2011-11-04

  Seglaren
En bra text om hur det ofta
är att läsa.
Man rycks med i vissa texter.
Det vill säga om texten är bra.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt