Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen dansar för den brännmärkte

världen dansar
vid din dörr
glädje och sorg byter händer
världen dansar
men ingenting vinns
du når till hallen men vänder
världen dansar
precis som förr
och världen vet vad du känner
för världen har dansat
så länge du minns
men aldrig trängt dina bränder




Fri vers av Mattias C
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 22:05



Bookmark and Share


  stefan.g
Början är klockren, kanon!
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C