Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill ha av livet

Doktorn frågar mig varför jag inte har kollat upp min rygg
Har du fibromyalgi än säger han
Och tittar argt på mig när jag säger
fan heller jag vill inte veta

För att jag har sett sjukdomen äta upp min mamma och
jag VILL fortfarande så JÄVLA MYCKET!

Jag vill ha en underbar man
som förstår mig
för att jag är allergisk mot romantik men jag behöver
ändå en hjälte och jag är så patetisk så jag tror
att han kommer att hitta mig en vacker dag

Jag vill ha många fina barn
jag vill ge dem allt jag aldrig fick jag ska verkligen
försöka vara en bra mamma jag ska...

Allt jag vill ha av livet är en fin familj
Åh min skapare
Kära Gud

varför älskar du att ta allt ifrån mig?
Det enda jag behöver ha kvar
det enda du inte har tagit än
är min kropp låt mig få behålla den

låt mig få åka pulka
lära mina barn att simma
låt mig inte bli en fånge i mig själv

och han säger
din mor fick diagnosen när hon var 19
hur gammal är du nu?
snart 19 ditt äckel...
DU VET DET DU SITTER MED MIN JÄVLA JOURNAL!!!!


Han säger
har du planerat att ta livet av dig på sista tiden?
självklart det är min vanliga dagdröm

Ja säger jag

Han frågar varför
jag säger
anledningen till att jag inte går till ryggdoktorn är för att
ifall av att
han säger till mig
att jag har en kronisk sjukdom som kommer att ta sönder min kropp
då blir det en dödsdom för mig

då har Gud tagit EXAKT allt från mig
och då tänker jag köra in i en lyktstolpe
med ett stort leende på läpparna
och konfrontera den elaka skaparen
ansikte mot ansikte





Fri vers av Citrusblomma
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma