Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är knark - anton kristiansson http://www.youtube.com/watch?v=rXeIlTUAFJE


Mitt hjärta är redo att bli sönderslaget igen

Jag har aldrig varit bra på rim eller fina sätt
jag behöver inte sånt
jag kan inte använda alla jordens adjektiv
jag kan knappt några för att jag brukar bara
vifta med armarna när jag ska beskriva något

Det har gått så lång tid
nu
och jag har hunnit med så många män
för att läka
eller för att självskada
så jag har blivit rädd för närhet
jag klarar inte ens av att min mamma kramar mig
jag kan inte ens hålla om
mina syskon

Men nu
nu har nästan ännu ett år gått
och jag är normalviktig Ana

Jag har inte ätit på tre dagar
men jag är fortfarande normalviktig

Och jag sätter emot dig för att jag försöker
läka

och jag
tror att jag närmar mig
sinnesfrid och lugn

så släpp fram nästa Romeo
låt honom också ta en bit av min själ
krossa den trampa på den rulla ihop den
röka upp den som knark

Mitt självskadande beteende säger
att det är dags att bli krossad igen




Fri vers av Citrusblomma
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 00:02



Bookmark and Share


  gömd
Tro det eller ej, jag känner igen det här..Lätt att tappa tron även på sig själv Mycket bra skrivet!
kram
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma