Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Mara

Jag drömde att jag inte kunde röra mig - paralyserad
Ingen kontroll över kroppen,
ville ropa till dig - inte ett ljud hördes
Stumma andetag i natten...
Kampen att förflytta sig var sträng - tog musten ur mig
Hasade mig,
uppför en trappa i barndomshemmet,
min broder såg mig - ingen hjälpande hand skänktes
Kände mig totalt utlämnad åt paralyseringen, krampen kring benen var bedövande
...
Vaknade kallsvettig - hårt hållandes lila snuttefilt



© 2011 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-05 00:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
drömmar kan var starka och verkliga ibland...väl skaldat
2011-11-21

  Lethe
Kan inte annat än hålla med föregående kommentar. Gastkramande. Bra skrivet.
2011-11-05

  Stjärnöga
Huh, den gastkramande maran
griper mig om halsen..

så fint du fångar
det otäcka..
jag tappar nästan
andan i förskräckelsen..

underbar poesi
om något ofattbart
hemskt..
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP