Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sömnen lyser med sin frånvaro ...




Just nu ...

... vill jag så mycket mer
än vad denna ensamt
stjärnklara natt
förmår att mig ge ...

Om du bara vore här ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 06:02



Bookmark and Share


    xilenie
tack. precist skildrat.
jag skulle också vilja få lite sömn inatt.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP