Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Riktade ljus visar var,
men inte hur.

Glitter av elektroder knuffas, älskar och möts,
precis som vi.
En enda gest släcker det synbara och endast det skönjbara blev kvar som ett eko.

Strålkastare roterar utan att finna,
lyser upp en väg där ingen längre går.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-06 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand