Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god dröj




November

Nu kommer du igen

fast jag sa

att du inte borde

trots att det är tydligt

att ingen vill ha dig här.

 

Så klart att du har fördelar

precis som alla andra

men December har mer att ge oss

och ingen bryr sig om

dina fåniga spöken.

 

Du får väl stanna

när du ändå är här,

men nästa år

kan du hålla dig borta.

 

Och när du går,

hälsa Juni

att vi saknar henne. 




Fri vers av Delora
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 18:20



Bookmark and Share


  Celticgirl
vilken intressant text, att tänka på månaderna så :)
2011-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR december. SÄRSKILT julen.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora