Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2011


Vad Du Vill

Tillsammans kan vi rulla runt i en förgiftad myrstack.
Vi kan omfamna varandra med våra slemmiga tentakler
och äcklas utav allas åsyn.

Du kan hugga en kniv i mig
medan jag spottar dig rakt i ansiktet.

Vi kan uppslukas av Big Brother och reklam
medan vår moder jord, sakta dras ner i ett mörkt hål och långsamt förtärs,
utav likmaskar.

Slå gärna någon på käften, sparka gärna någon från sitt jobb,
helst en ensamstående mor med sju barn.

Skratta åt de svaga, håna en handikappad,
stjäl från de fattiga och baktala din mor.

Du kan också älska om du vill, älska med mig.
På en himmelssäng med tända ljus, äta sockervadd
eller donera pengar till ett brasilianskt gatubarn.

Gör vad du vill...

Bara du inte står likgiltig som ett menlöst fån.




Fri vers av Maromantic
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 18:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Nyandliga rörelsen ser fin energi i dikten!
2011-11-06

    ej medlem längre
likgiltig inför livet är
ju som att inte leva alls?

ja, det var en stark text.
anar slut på tålamod.

ser mycket och bra energi!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic