Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2010


Som kyssarna I Tonåren

Det är grovsortering.

Jag radar upp alla svek,
alla tvivelaktiga symboler
och förpassar det till underjorden.
Jag bläddrar i pärmar,
river sönder fotografier
och samlar ihop alla gamla dikter -

De ska brännas
för de handlar om dig, mig
och alla de som har planterat sjuka frön på en obefläckad lott.

Jag bryter sönder länkar,
drar ur telefonjack
och sopar igen alla spår -

Spår av ett liv utan värde.

Minnen av år beljugna rycker jag upp rötter
som bara växer neråt.
Till sist reser jag en gravsten, ber en bön
och hoppas att allt en dag kommer att vara bortglömt och förlåtet -

som kyssarna i tonåren.




Fri vers av Maromantic
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande
och igenkänning
på hög nivå..
grovsorteringen
2011-11-07

  demonsson
Ja det blir ju en utrensning utan dess like och sen kan det begravas bara man är klar med det och sen är det att förlåta om där är något att förlåta och efter det kommer ännu mer vandring bland andra papper och annat i livet. demonsson
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic