Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2009


Vålnader

Finns det inget som ni vill säga till mig
nu när jag har förvandlats till en fjäril?

Undrar ni inte hur jag har uthärdat mitt lidande
efter alla svåra år?

Ni är som vålnader i natten,
era munnar är förseglade
och era öron igenproppade av vax.
Jag undrar om ni har några sinnen kvar...

Känslor vet jag att ni saknar
men ni måste väl bära på frågor,
ni söker väl svar?

Jag är mer levande än någonsin
men ni är vålnader,
vålnader i natten.

Synd att ingen ser den vackra fjärilen,
synd att ingen har tålamod nog.
För all del fortsätt att blunda ni,
fortsätt att skratta åt en liten larv.
För när den blir en fjäril
flyger den bara allt ifrån.




Fri vers av Maromantic
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 19:11



Bookmark and Share


  demonsson
Kan det vara en sorgmantel? (fjärilssort) Så starkt uttryckt om dessa känslor och visst får det finnas känslor för även om de inte alltid visas är de där hos oss alla stora som små... demonsson
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic