Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Eva Dahlgren. Fast mest är den inspirerad av dig


För att du är här

Mitt blonda hår
Och mina ögon
Som har mörka ringar i kanten
Markerar min -livets spegel

Mina fula nagelband
Och mina stubbiga ben
Halvlånga ögonfransar
Min sträckta hals, en rak rygg

Hela mig ger jag dig
Med alla mina under och fel

Min envishet
Och all min öppenhet
Mitt sätt att prata
Och hur jag tycker om doften av bensin

Hur jag kisar när jag ler
Och hur jag struntar i
när det är gödslat på åkern
Att mitt hjärta slår

Är din förtjänst
- Jag blev den jag är
För att du är här




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia