Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutal slakt


Varm gul

ljummen

från jackfickan

Solig

lite hård

Bjuder motstånd

En aning våld

och ytan brister

Hämd

rakt i ögat

skapar svid

och kort avbrott



-paus-



Fortsätter riva

klöser

drar bort



Du sipprar ut

på min hand



segern är nära



Du

öppen

försvarslös

blottad



Jag

kastar mig mot dig

öppnar gapet

blottar hårda tänder



Sakta rinner livet ur

du försvinner

i min glupskhet

i mitt habegär



Ditt slut

en droppe

på min haka

som faller

mot marken



Jag

Nöjd

tillfredsställd



Du

Glömd




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 23:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jag vet inte exakt vilken godis du bråkat med:), men med vissa ändringar i texten så kunde det röra sig om en katts kamp mot något ätbart, eller en katta, à la femme fatale

underbart, i hvilket fall
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya