Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött, nött och kanske liten aningens kantstött ...


Pythagoras känslosats




  

Förälskelsen i kvadrat + Passionen i kvadrat 

   \\ll/
  
Den
Äkta kärleken i kvadrat





©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-14 05:31



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Summan av kardemumman - Att krydda vardagen med hela paketet! ;}
2006-01-19

  katastrofromantiker
Oh finurligt! =)
2006-01-16

  himlens hemlighet VIP
känns lite som roten ur allt gott *skrattar*
2006-01-15

  Ms Lovecraft
Nu har jag läst den flera gånger och inte kommit fram ifall det är kliché eller inte. Definitionen av en kliché är väl att det visserligen stämmer, men att det är ett uttjatat begrett? Så du har ju helt rätt i antagandet oavsett! Gillar det matematiska förfarandet men inte färgerna. Känns lite oseriöst i sammanhanget, vilket jag tycker är synd eftersom jag är av uppfattningen att känslor ska tas på allvar.
2006-01-15

    Agnieszka
lustig, udda
och ganska söt
med aningens klysché över sig
2006-01-15

  Tino
häftig
2006-01-14

  Last Word Spoken
...eller tvärt om....

"Pythagoras sats:"
-att komma eller inte komma-

¤-|-< >-|-¤


//kram Lori
2006-01-14

  Last Word Spoken
Så vackert med färgerna och uppställningern


Italienska Pythagoras numerologi och matematik
känner jag igen men med känslosats så associerar
jag vilt som om dikten vill säga att Pythagoras

får ej komma till!? :-))

(f-låt, men associera till "hmmm", det kan jag inte
låta bli, titeln är boven ,lovar, och det jag hoppas
är att jag aldrig får möta i lyrik ordet "interpellation" :-))

Kram
//Lori
2006-01-14

  rebecca d
ja, och är det sant??
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP