Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar mest, men inte enbart, på klassisk musik. Musikens språk talar allt mer till mig...lyssna...vara i...


musik


hästar på vars rygg
vilt jagar fram

vatten
dyker i
korallrev
omsluts av och drunknar

landskap vandrar igenom
höjder djupa raviner
blommor träd
grön doftande mossa
vila

himlar
flyger
svävar hjärtat i handen
varmt pulserande
genomstunget guld




Fri vers av rebecca d
Läst 755 gånger
Publicerad 2006-01-14 08:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det här är minsann varmt och pulserande....rent av göööörbra skrivet...klassisk musik är uuuuunderbart...då ser man bilder framför sig och det djupa inom en får komma fram i ljuset,...
2006-01-15

  Karin D
En helt underbart musikalisk, ja eterisk text..gillade mycket, blir en favorit
Karin D
2006-01-14

    NoMi F
Här är det en eldig musik
blandad med fint avslut i det
romantiska slaget
genomstunget guld, har lite svårt
att förstå den raden

Trots detta så är den i sin helhet fin
2006-01-14

  himlens hemlighet VIP
åhhh...kan jag få en länk till stycket!
eller föresten jag behöver inte det...inte efter din beskrivning...tack!:)
2006-01-14

  Ingrid Nilsson
Vilken härlig resa!
2006-01-14

    ej medlem längre
Ja, jag känner väl igen dina naturbilder här, fint beskrivet!
(Själv lyssnar jag på många olika stilar, men b.la. även klassiskt.)
2006-01-14

  Fredrik P. VIP
"Varmt pulserande", javisst är den det; härlig rytm.
Poetiska bilder och vackert språk. Förtjust ;-))
2006-01-14

  Deva
Det är som att sitta på hästryggen och följa med på en hisnande resa. Spännande med rytmväxlingarna, som kommer från musiken.
2006-01-14

  Per Rydberg
Musiken ligger där och lurar som du skriver hörs den nästan ända hit!! Fint skriven!
2006-01-14

  Propella
Vackert! Du målar bilder och du gör det med en sån inlevelse att det är omöjligt att inte ryckas med.
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d