Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt, min älskade...


Vår landning
underbar
perfekt i par

våra vingars sus
och fågelskrin
i månens ljus

Vi älskande
vi kära
så underbart
och nära

Vi andas ut

Till slut
som i sömnen
en sista kyss
söt som nyss -
men godnatt.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-07 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP