Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kontring till Å.


fläcken...

oj, den fläcken var stor och blöt - sa han
och lade sig sedan i den




Övriga genrer av Fredric
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-01-14 09:18



Bookmark and Share


  Laijza
.............låt oss sova i den och drömma om det vi haft i kväll....
Kul reflektion, i en liten ojsan dikt..
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric