Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så sa Carlsson i varje fall...

Ingvar Carlsson är ej mentor
för Juholt alls, blir kanske "tentor"
med titt då och då
vad mannen hittar på
så plusökas väl folks förväntor




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-07 15:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha bra limerick som alltid från din glödheta skönpenna!

På nåt konstigt sätt känns Juholt ändå okey..vad det gäller mej..vi får se vad det blir för kolifej ..av det hele..han får nog börja snacka mer framtid:))
2011-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var väl tur de inte valde Persson

Men Carlsson är ju byråkrat grå och så

så det förslår
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt