Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytm och känsla



takten
väcker känslor

ett solo likaså

olika känslor

en röst kan avgöra

men orden de är ändå


























viktigast




Fri vers av Christine Sabel
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-07 18:19



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Du har känsla för känsla.
2011-11-08

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-11-07

  thyra
Ord att minnas! Fint!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel