Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pour la première fois

när misstron
ska bytas mot
god tro god tro
tro gott trots

ingenting bevisat
hon skrattar högt
i kläder jag bor
i en håla

som när misstron
sväller till ett

rensar inkorgen
i väntan på något
längsmed

fälten skogen
landet staden

kan han inte få mitt hjärta
han har ju sin mössa
på sned




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-07 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP