Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

persona non grata





 


jag bär på en hemlighet
jag är mer än en, minst två
en av mig är den alla ser
den andra ska jag flå























 




Övriga genrer av alfa VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-14 11:01



Bookmark and Share


  nicklas ekström
frågan som kvarstår ...
vem av de två
är oönskad?
2006-02-09

  johan sandén
Ååå alfa din gammla skald
jag blir så glad av den här ?? :)
Jag funderade och funderade;
man jag Vet bann mig inte varför.
2006-02-03

  Ms Lovecraft
Snyggt och stilrent, helt i min smak.
2006-01-16

  JMR
Dubbel person.....den andra halvan. Egentligen är det lite häftigt att vi är så mångfacetterade.
2006-01-16

    NoMi F
Lite underfundig dikt
klurig
får mig att fundera
över varför den skall du flå
Tycker om den, sätter igång mina
funderingar
2006-01-14

  Paulina LH VIP
Oj! Denna gillar jag. Rubriken passar väldigt bra till dikten.
2006-01-14

  Propella
Hoppsan! Det här var en liten läckerbit! Den sätter igång hjärnan på mig...
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén