Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penningpolkan går

Ju fler kockar desto sämre soppa
och denna kan väl bara floppa:
Euroanrättningen
med stödfondersättningen
snart utan glöd, vad kan då knoppa...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-07 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så länge man bara kan till musik
se till att koka soppa på en spik
då får länderna skjuta till
som andra från höften skjuter still
då de ser till ekonomisk replik*


*Replik kan, som du väl vet stå för såväl inflikat prat samt även kopia av något redan uppfunnet och väl använt.
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt