Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skrud, hud vid hud, andra bud!

I bastun kläderna tas av
och då syns människans inre hav
det yttre skalet
ej mer idealet
och tanken blir fri från statuskrav






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-07 23:14



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Alla föds vi lika naken
2011-11-12

  Mr Lindemann VIP
Det är då de inre dropparna syns i Oceanens hav
2011-11-12

  Linda CH VIP
Härligt befriande!
2011-11-12

    ej medlem längre
Den här limericken har ett bra budskap. Tycker mycket om!
2011-11-08

    ADI Nehlin
..då är vi alla mer jämställda..tyckte om
2011-11-08

  Lars Hedlin
"GILLAR"
2011-11-08

  thyra
Klokt tänkt!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt