Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1X2

Ja sa busiga Karl jag vet
det är då alls ingen hemlighet
adoptivbarn här
jag då inte alls är
annars hade jag sänts tillbaka per postpaket...

För när jag, som liten satt i baren
med min far och modern en så rar en
och far beställde öl två
och då sade jag, som så:
-Vad menar du far, skulle mor ej ha en klar en...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-08 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt