Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten!

Varför blir tomten aldrig far
bara busy-nissar runt om sig har
jo det är ju så
när det då skall gå
kommer han genom skorstenen, får man till svar




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-08 11:40



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Ja, det är helt klart något med tomteköret som inte stämmer! Och med denna kloka limerick fick vi en viktig pusselbit. Om han nu är ute i så goda avsikter; varför kommer han inte genom ytterdörren som vanligt folk? När stackars pappa går ut genom sagda dörr för att köpa cigaretter, tar han, tomten, en snabbis genom skorstenen.
Min pusselbit till detta är att han helt enkelt är för het på gröten!
2011-11-08

  aol
ler gillas, men är han inte far till alla nisarna, dom riktiga altså
2011-11-08

  zallander
Kanon...Listigt
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt