Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kex, ort i Yorkshire.


Driftigheten!

En nyanländ soldat ifrån Kex
sa hur gör man med love här, om den väcks...
Folk på åsnan pekar...
En dag går han dit, men tvekar...
Igen det dit pekas: -Fordonet till stan, om du vill ha ---!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-09 13:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
<'haha ja så driftig denne herre tog väl tygeln snabbt än värre:))!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt