Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i marinad eller själens fria väg


de behöver näring
salt
vin, ett glas eller så

de behöver luft
tid

på rad komma ut
stolta och glada

de finns, men knådade
i livets festmåltid

de följer med
men nya ingridienser
och seanser

gör att måltiden blir
mer intressant

orden är viktigast
men tårarna följer med
som pärlor på morgonblad

de förlöser känslorna
och själen kan
fara upp i rymden
på natten
besöka sin planet




Fri vers av Christine Sabel
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel