Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar





jag lever med mina drömmar
också när jag är vaken

när jag sover
är jag dubbelt naken

men jag är också trygg
om jag vaknar eller ej

så kommer jag bort
eller blir kvar

det är
inte upp till mig




Fri vers av Christine Sabel
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 21:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, din dikt beröt
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel