Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittut

Aset,
det är du.

Faller igenom som det du är,
ingenting.


Välsignelse igen lika tom som innan.
Lager på lager gråter av din doft.
Skalar, skalar finns ingen början bara slut.

Stanna tills kadavret pustar tomt och lek kurragömma mellan tredje och fjärde revbenet.

Tittut.









Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 07:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En fjärr del av mig når delar av denna dikts inre skörhet
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand