Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LEK MED ORD


Vad och hur och i så fall varför.
Att bygga ord är en lek.
När man skall till att släppa till
det är riktigt som om det inte vill,
man får inte opp den
när subjektet skall in i
predikatet.

Man tar i räkneord sats
men det blir ingen sats.
Försöker smeka med en massa verb,
allt blir bara pronomen
och adverb.
Interjektioner, fula jektioner, ajajaj.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar