Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagarna fyllda av arbete,trötthet och sorg gjorde att vi


Mindes


Vinden svepte genom värme
Löste blad från sommargren
Spegeln blank på guldtapet
Vågor gungande i näckrosblad

Vi drack sommarröda bär
Bland vita tända morgonljus
Somnade på bryggans mjuka trä
I öppna fönsters trygga ljud

Månen väckte oss i silversken
Trädde pärlor över vattnets stilla sken
Rosor doftade i nattens skimmer
Av våra steg bland gångens grus




Fri vers av van Couver
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver