Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så SKRÄMMANDE! Jag kunde inte tro Jag väntade på dig Litade på dig


Faller faller

Faller faller

FALLER

Har ingen kraft

Kraft att stoppa fallet

Det är så SKRÄMMANDE!

Jag kunde inte tro

Jag väntade på dig

Litade på dig

Men du var med en annan

NU

skall jag satsa mitt allt?

Vågar jag denna gång slappna av och tro

Känna tryggheten

JAG VILL INGET ANNAT

JAG VILL KÄNNA DIN VÄRME

DINA INRE KÄNSLOR

VILA I DIN FAMN

Rädd, panikslagen

Självkänslan borta

Diagnos F84:1

Diagnos F42:8


I REN OCH SKÄR PANIK SKRIKER JAG:

- JAG VILL FÖRSTÅ DET SOCIALA SAMSPELET

- JAG VILL VARA DIN FÖR EVIGT


Så rädd att förlora det jag har

DIG

MIN ÄLSKADE faller

FALLER

Har ingen kraft

Kraft att stoppa fallet

Det är så SKRÄMMANDE!

Jag kunde inte tro

Jag väntade på dig

Litade på dig

Men du var med en annan

NU

skall jag satsa mitt allt?

Vågar jag denna gång slappna av och tro

Känna tryggheten

JAG VILL INGET ANNAT

JAG VILL KÄNNA DIN VÄRME

DINA INRE KÄNSLOR

VILA I DIN FAMN

Rädd, panikslagen

Självkänslan borta

Diagnos F84:1

Diagnos F42:8


I REN OCH SKÄR PANIK SKRIKER JAG:

- JAG VILL FÖRSTÅ DET SOCIALA SAMSPELET

- JAG VILL VARA DIN FÖR EVIGT


Så rädd att förlora det jag har

DIG

MIN ÄLSKADE





Fri vers av tarabanko
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 16:24



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
berör
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko