Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsvängningar!

Efter dans frågar Karl danserskan sin
vill du ha flott sällskap på hemvägen din
det ville hon ej
för hon sa direkt, nej
men han sa, då passar ju jag gott in...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-10 17:18



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tack för uppmuntration!
2011-11-11

    ADI Nehlin
frambringar ett leende..tack
2011-11-10

  thyra
Skrattar gott :) Allt för den goda sakens skull!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt