Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trist men lite kul, retsamt men lagomt fult (om fult fin m.m. får råda i egna ögat
av bedömningar som kan orsaka dom här mänskliga reaktionerna som får följden
att bli poesi, munhuggeri; filosofi




som vanligt

är det betraktaren som står för visning av sina egna känslor

 

 

 


*

måtte jag aldrig

mer gå robot inför liv


Leva lagom; Nej

 

I formen stöpt som andra

fastnar fotspår i varann'

*

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 18:47



Bookmark and Share


  PPQ
Tankvärt en påminnelse som vi alla kan behöva
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri