Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privata helveten

Vi lever i en värld bestående av privata helveten
Skönhet existerar bara ytligt, som vatten i en kopp
Ditt helvete finns i allt, du behöver inte leta efter den
Men mitt privata helvete finns i din nakna kropp

När din hud mötte min befann jag mig i total lycka
Men det tog knappt en sekund förrän du gick
Skratta åt det, rätt åt mig kan man tycka
När jag underskattade gåvan jag fick

Jag trodde jag blev starkare utan dig
Men styrka sitter inte i huvudet eller munnen
Det gjorde så ont när det slog mig
Att styrkan i hjärtat plötsligt var försvunnen

Jag andas och lever precis som förut
Men känslan av tomhet består
Ett nytt helvete kommer jag hitta till slut
Och jag ska aldrig mer underskatta gåvor jag får




Fri vers av llicia
Läst 258 gånger
Publicerad 2011-11-10 21:00



Bookmark and Share


  PPQ
Intressanta reflektioner bra text
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

llicia
llicia