Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag saknar solen

Jag ser mig själv i dina ögon
Jag vet vad du vill och du vill så mycket mer
När din hand snuddar min blir du röd
Pryd och tyst. Det förvirrar mig
Du som annars pratar konstant
Hejjaghetercarolinejagvillvaradinvänförjag
Är ensam, så ensamkandusnällaälskamiglite?

När du ler kan du tävla med solen
Jag är nöjd så länge jag får dig att le
Men det finns så många skuggor i vår historia
Så många hemligheter och frågetecken
Hejaliciavillduintevaraminvän
Jaglovarattälskadigföralltid
Förlåt, jag vet inte om jag kan laga dig

Men så fort jag saknar solen ringer jag dig
Och vi sätter oss på en brygga i en stad vi båda älskar
Bara för att få sakna närheten som aldrig fanns mellan oss
Hejcarolinejaglovarattvaradinvän
Menbaranärjagsaknarsolen




Fri vers av llicia
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

llicia
llicia